Sam09182021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Noul iPhone - Telefonul care defineşte viitorul, conform Apple!

iphoneTim Cook a introdus iPhone X, conform zvonurilor.

Este frumos, are un ecran ciuntit pentru cameră foto și senzori. Are un ecran nou: Super Retina. Rezistă la apă, are două camere și 5,8 inci în diagonală, cu o rezoluție de 2.436 x 1.125 pixeli. Are 458 pixeli per inch, cea mai mare densitate de pixeli dintr-un iPhone. Și da, ecranul este OLED.

Procesorul A11 Bionic din iPhone X are un procesor neural, care îți analizează fața foarte bine și creează un model exact. Astfel, ai hardware specializat care să-ți recunoască fața, nu doar o cameră video ca în celelalte telefoane. Procesorul neural poate executa 600 de miliarde de operațiuni pe secundă. Procesarea e în timp real, așa că ar trebui să fie rapid. Ar trebui.

Butonul din lateral te ajută să lansezi ușor Siri, ca să îi comanzi. Când vine vorba de deblocare, ai Face ID. Te uiți la telefon și te… recunoaște. iPhone X are TrueDepth camera, ca să îți scaneze 3D camera. Și are alte electronice înghesuite în partea superioară.

Ecranul se întinde pe toată fața, mai puțin partea de sus. Nu are buton Home, dar apeși pe ecran și îl activezi. Este un tap to wake care se folosește de 3D Touch. Sunt tot felul de gesturi ca să navighezi. De exemplu, un swipe de la bază te duce în ecranul principal. Butonul Power este pe lateral.

Tim Cook a introdus iPhone X, conform zvonurilor. Este frumos, are un ecran ciuntit pentru cameră foto și senzori. Are un ecran nou: Super Retina. Rezistă la apă, are două camere și 5,8 inci în diagonală, cu o rezoluție de 2.436 x 1.125 pixeli. Are 458 pixeli per inch, cea mai mare densitate de pixeli dintr-un iPhone. Și da, ecranul este OLED.

Sursa: click.ro