Ma08092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Precomenzile pentru Samsung Galaxy Note 8 le-au depăşit de 2,5 ori pe cele pentru Note 7!

gigantul-samsungGigantul coreean Samsung a anunțat că precomenzile pentru phablet-ul Galaxy Note 8 le-au depășit de 2,5 ori pe cele pentru generația anterioară, respectiv Note 7.

Performanța a fost obținută în doar cinci zile și în contextul în care Apple va prezenta în această seară noul iPhone 8.

Livrările pentru Galaxy Note 8 încep vineri în SUA și Coreea de Sud.

Președintele diviziei de telefonie mobilă din cadrul Samsung Electronics, DJ Koh, a anunțat la un eveniment că precomenzile au depășit 650.000, iar acestea au fost făcute în 40 de țări din întreaga lume, oficialul companiei caracterizând performanța drept ”foarte încurajatoare”.

Cei care au apelat la precomandă primesc gratuit o stație DeX, prin care smartphone-ul se poate conecta la un monitor și și poate fi transformat într-un adevărat calculator.

Prețul unui Note 8 la precomandă este de 930 de dolari. Apple va lansa astăzi iPhone 8 la un preț în jurul a o mie de dolari.

Lansarea Galaxy Note 8 vine după ce Samsung a avut mari probleme anul trecut cu modelul Note 7, acesta fiind retras de pe piață din cauză că telefoanele luau foc sau explodau din cauza bateriei.


Probleme în China și pentru Samsung

Samsung are, ca și Apple, probleme în China unde competiția intensă din partea grupurilor locale Huawei, Oppo, Vivo și Xiaomi au redus cota de piață a Samsung la doar 3% în perioada aprilie-iunie, potrivit companiei de cercetare Counterpoint Research. De altfel, Huawei a depășit chiar și Apple la nivel mondial, ajungând pe locul al doilea în topul producătorilor.


Telefonul care se ”împăturește”, prezentat în 2018

Koh a mai afirmat că Samsung speră să prezinte anul viitor un smartphone care ”se împăturește”, însă trebuie ca o serie de probleme tehnologice să fie depășite pentru ca o decizie finală să fie luată.

Sursa: libertatea.ro