Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Coreea de Nord a dat un ultimatum lui Trump: "Vom distruge SUA"!

racheta-coreeaDictatorul nord corean Kim Jong Un nu se lasă intimidat de încercările președintelui Donald Trump de a-l opri din testarea armamentului aflat în dotarea armatei coreene și îl amenință pe acesta că va declanșa cea mai mare vărsare de sânge din istorie dacă continuă să i se împotrviească.

Potrivit publicației The Sun, Kim Jong Un amenință că va aduce America în pragul extincției dacă Trump nu îi permite să își dezvolte, liniștit, cel mai mare arsenal nuclear din lume.  Oficialii Coreei de Nord au mărturisit că vor face absolut tot ce este necesar pentru ca America să plătească pentru acțiunile sale împotriva regimului nord coreean” și că Kim Jong Un este „dispus să utilizeze orice mijloc pentru a provoca Americii cea mai mare suferință prin care a trecut în toată istoria sa“.

Secretarul general Jens Stoltenberg a declarat pentru BBC: „ Acțiunile nechibzuite ale Coreei de Nord reprezintă o amenințare globală și necesită un răspuns, mai ales din partea NATO”.
Centrul de Seismologie din China a declarat că un cutremur de 4,6 grade pe scara Reichter a fost înregistrat în urma testărilor efectuate de Coreea de Nord și că undele de șoc s-au resimțit pe întreg teritoriul țării. Japonia a afirmat că bomba nucleară testată de Coreea de Nord a fost de zece ori mai puternică decât bomba de la Hiroshima. Statele Unite ale Americii au solicitat impunerea unor sancțiuni economice masive Coreei de Nord, în încercarea de a opri acțiunile violente ale acesteia.

Sursa: click.ro

Stiri mai vechi: