Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

„Împreună în comunitate” – o campanie de promovare a serviciilor sociale ale D.G.A.S.P.C. Cluj!

protectia-copiluluiDirecția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, instituție de interes public aflată în subordinea Consiliului Județean, va desfășura, în perioada septembrie – noiembrie 2017, campania de promovare a serviciilor sociale sub sloganul „Împreună în comunitate”.

Scopul acestei manifestări este acela al identificării nevoilor și rezolvării cu celeritate a problemelor beneficiarilor prin oferirea de servicii de calitate.


În acest sens, se vor realiza întâlniri de lucru în teren la toate primăriile din județul Cluj, conferințe, dezbateri pe diferite teme de interes adresate specialiștilor în asistența socială, precum și evenimente de tipul „Ziua Porților deschise” în instituțiile de asistență socială pentru copii, persoane vârstnice și persoane cu dizabilități.


Reamintim faptul că misiunea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj este de a asigura, la nivel județean, aplicarea politicilor și strategiilor în domeniul protecției copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu handicap, precum și a oricăror persoane aflate în nevoie.

Stiri mai vechi: