Dum11272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Investiţia de 20 milioane de euro a lui DB Global Technology în centrul de la Bucureşti şi vrea să ajungă la 1.000 de angajaţi!

investire-centruDB Global Technology centrul de tehnologie din București al Deutsche Bank, a inaugurat un nou hub de cercetare și dezvoltare, un spațiu de lucru digitalizat și un centru modern pentru organizarea de evenimente.

Noul Bucharest Technology Hub este o consecinţă a angajamentului ferm al Deutsche Bank faţă de sectorul local de tehnologie şi start-up. Acesta susţine reţeaua internaţională de laboratoare de inovaţie a Deutsche Bank din New York, Silicon Valley, Berlin şi Londra în demersul acestora de a spori inovaţia în cadrul băncii. Bucharest Technology Hub este aliniat la cele trei obiective principale ale laboratoarelor de inovaţie: să ajute banca să evalueze şi să adopte tehnologii emergente, să dezvolte o cultură a inovaţiei şi să contribuie la strategia digitală a băncii.

Noul centru din Bucureşti îşi propune să ofere acces la un mediu de cercetare şi dezvoltare de ultimă generaţie atât profesioniştilor din centru, cât şi start-up-urilor locale de IT şi tehnologie. De asemenea, centrul colaborează îndeaproape cu laboratoarele de inovaţie ale Deutsche Bank pentru a pune în practică cele mai bune soluţii din ecosistemele de inovaţ ie globale astfel încât acestea să răspundă provocărilor şi oportunităţilor de afaceri din cadrul băncii.

Deutsche Bank a investit 20 de milioane de euro în centrul de tehnologie din Bucureşti, iar subvenţia de la stat se ridică la 16,7 milioane de euro. Guvernul returnează o parte din cheltuielile salariale dacă sunt respectate anumite condiţii. Acestea sunt crearea de 500 de locuri de muncă şi păstrarea lor timp de cinci ani de zile.  Compania are în prezent 800 de angajaţi şi vrea să ajungă la 1.000 până la finele anului.

Deutsche Bank este prezentă pe piaţa din România din anul 1998, oferind produse şi soluţii personalizate pentru Corporate, Investment şi Transaction Banking, pentru clienţi corporativi şi instituţionali, precum şi servicii de Private Wealth Management pentru clienţii persoane fizice.

Sursa: capital.ro

Stiri mai vechi: