Sam04102021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Intrarea României pe lista marilor puteri ale lumii!

aeroport-timisoara-mapsGigantul american Google a început să implementeze în România serviciul de hărţi pentru interiorul clădirilor, funcţional până acum doar în 10% din statele lumii.

Indoor Google Maps este disponibil deocamdată doar în două malluri şi în aeroportul din Timişoara.

Cu ajutorul Indoor Google Maps, persoanele care ajung în malluri, aeroporturi, stadioane sau gări pot naviga mai rapid prin interiorul clădirilor, direct de pe telefonul mobil, folosind informaţiile şi direcţiile de orientare oferite de aplicaţia Google Maps. Pentru a folosi serviciul, trebuie deschisă aplicaţia Google Maps pe telefonul mobil şi căutată pe hartă clădirea vizată. Utilizatorii pot vizualiza planul detaliat al clădirii mărind hartă şi pot selecta etajul pe care vor să îl urmărească.

Serviciul este disponibil în 25 de ţări mari, printre care SUA, Marea Britanie, Rusia, Canada şi Germania, iar de acum şi în România.

În România, Indoor Google Maps funcţionează deocamdată în mallurile Promenada şi Mega Mall şi în aeroportul din Timişoara.

„Urmează ca la finalul acestui an serviciul să fie prezent în toate centrele comerciale NEPI Rockcastle din România. Pasul următor va fi implementarea aplicaţiei Google şi în centrele comerciale operate de NEPI Rockcastle în Europa Centrală şi de Est“, se arată într-un comunicat al NEPI Rockcastle, care deţine 15 malluri în România.

Sursa: capital.ro

Stiri mai vechi: