Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Paul Brummell: vizită la sediul Ministerului Justitiei!

paul-brummellAmbasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, a sosit, miercuri dimineata, la sediul Ministerul Justitiei, unde are o intalnire cu ministrul Tudorel Toader.

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Justitiei, discutiile sunt legate de proiectul de modificare a legilor justitiei.

Intalnirea dintre Brummell si Toader nu a fost anuntata oficial de Ministerul Justitiei sau de Ambasada. Diplomatul britanic a venit la sediul Ministerului Justitiei la ora 10:00.
Potrivit unor surse din cadrul institutiei, subiectul intalnirii este pachetul de legi ale justitiei, promovat recent de ministrul Toader.

Marti, Tudorel Toader a avut o intalnire si cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. Intalnirea dintre ambasadorul american cu ministrul Justitiei a durat doua ore.

Ambasada SUA si Ministerul Justitiei au dat marti un comunicat comun de presa in urma intalnirii de la minister dintre ambasadorul Hans Klemm si ministrul Tudorel Toader. "Intrevederea de astazi a constituit un bun prilej pentru un schimb deschis de puncte de vedere si o discutie fructuoasa in spiritul cooperarii in cadrul Parteneratiului Strategic bilateral", s-a aratat in comunicat.

"A fost evidentiata cooperarea romano-americana, bazata pe parteneriat si colaborare in domeniul justitiei, cu accent pe promovarea de schimburi de bune practici in ariile de interes comun", s-a mai aratat in comunicat.

Cei doi au discutat despre propunerile ministrului privind modificarea legilor Justitiei, criticate in trecut de ambasadorul american.

Sursa: hotnews.ro

Stiri mai vechi: