Vi09172021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

MM Stoica a explodat după meciul Muntenegru - România!

StoicaCum era de așteptat, ratarea calificării României la Campionatul Mondial din Rusia a stârnit un val de critici în lumea fotbalului românesc.

Pe lângă cele de ordin tactic, personajele din fotbalul intern au lansat și atacuri ceva mai dure la adresa lui Christoph Daum. Vârful de lance al acestora a fost nimeni altul decât oficialul FCSB, Mihai Stoica.

La câteva minute după finalul meciului de la Podgorica, directorul sportiv de la FCSB a postat un mesaj dur pe pagina personală de Facebook, în care îl desființează pe selecționerul german.

”Hoban marchează 3 goluri în campionat, e titular în echipa liderului, nu vrei să-l convoci, dar faci experimente cu un fotbalist care n-a jucat închizător nici la juniori...
Vii sau îți trimiți amărâții de pe lângă tine la meciurile Stelei, nu vrei să-l convoci pe Alibec, ai golgeterul Bulgariei, Keșeru, nu vrei să-l convoci, termini fără nr 9 pe teren meci pe care trebuie să-l câștigi...
Cum s-o zice "bun simț" în germană?
Du-te acasă, glumă proastă! Și ia cu tine și inteligenții care te-au adus de nicăieri!” a scris Meme

După această analiză tactică, oficialul FCSB a revenit cu un update mult mai dur, în care a strecurat și câteva jigniri.

”zice că trebuie construită o nouă națională. Fals! Nu e echipă de club, e SELECŢIONATĂ! Aduci cei mai în formă jucători, chiar dacă au 17 sau 38 ani. Omul e senil sau ia lumea fotbalului (și nu numai) peste picior.” a adăugat Stoica.

Sursa: a1.ro