Dum09252022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Campionatul Naţional Individual Open şi Campionatul Naţional al Reprezentativelor de Club Masculin şi Feminin!

campionat-nationalBucuresti, 31 august 2017 – Sportul de inalta performanta tine pasul cu tehnologia si ajunge pe ecranele fanilor prin cele mai moderne metode.

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, va transmite live Campionatul National Individual Open si Campionatul National al Reprezentativelor de Club Masculin si Feminin, o competitie organizata de Federatia Romana de Gimnastica. Evenimentul are loc in perioada 1-3 septembrie 2017, in Sala Olimpia din Ploiesti.
Evenimentul va putea fi urmarit live pe Facebook, prin accesarea:
•    Paginii de Facebook a Federatiei Romane de Gimnastica: https://www.facebook.com/www.romgym.ro/
•    Paginii de Facebook Axis Communications Romania: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/


Implementare tehnica


Pentru transmisia live a evenimentului se vor folosi camerele de retea Axis Q1635, Q1615 Mk II si P1365 Mk II, alaturi de solutia profesionala NetRex. Toate cele 3 modele de camere de retea Axis pot transmite continut video Full HD 1080p cu 60 cadre pe secunda, iar Q1635 si Q1615 Mk II dispun si de stabilizare electronica a imaginii. Solutia utilizata se remarca nu numai prin performanta si calitate, ci si prin usurinta in utilizare, caci nu necesita echipamente suplimentare sau personal specializat. Procesul de configurare se realizeaza rapid si intuitiv, solutia software dezvoltata de NetRex care permite transmisia live pe Facebook se instaleaza direct in camere, iar procesarea este realizata de catre echipamentul Axis.
Utilizarea camerelor de retea Axis pentru transmiterea evenimentului sportiv organizat de Federatia Romana de Gimnastica demonstreaza inca o data calitatile deosebite ale echipamentului, dar si abilitatea de a depasi granitele supravegherii video si de a pasi in zona mult mai solicitanta si mai complexa a transmisiilor live.


Agenda Campionatului National Individual Open si Campionatului National al Reprezentativelor de Club Masculin si Feminin


Competitia va debuta pentru publicul larg vineri, 1 septembrie, la ora 16.00, prin concursul masculin, iar ziua se va incheia cu festivitatea de premiere pentru echipe si individual compus, care va avea loc incepand cu ora 18.40. Sambata, pe 2 septembrie, de la ora 16.30, va avea loc concursul feminin, incheiat cu festivitatea de premiere, ce va incepe la ora 18.40. Duminica, 3 septembrie, vor avea loc finalele pe aparate GAF si GAM, de la ora 11.00 la ora 14.00.
Va invitam la un weekend cu gimnastica!


Despre Federatia Romana de Gimnastica
Federatia Romana de Gimnastica a luat nastere pe data de 14 septembrie 1906, cu prilejul organizarii la Bucuresti a Congresului Societatilor de Gimnastica. De atunci, indiferent de epoca, de vremuri si conceptii, Federatia a folosit sistemul de organizare si pregatire traditional, iar performantele s-au amplificat, atat la feminin, cat si la masculin, prin munca unor noi generatii de talente. In ciuda dificultatilor intampinate de la infiintare si pana in prezent, Federatia Romana de Gimnastica a urmat un drum ascendent, sustinut de rezultatele internationale ale gimnastelor si gimnastilor romani, de prezenta tehnicienilor nostri in structurile internationale sportive, cu rol determinant in progresul gimnasticii artistice, aerobice si ritmice.

Despre Axis Communications
Axis este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise.
Axis are peste 2.600 de angajati in peste 50 de birouri din lume si coopereaza cu peste 90.000 de parteneri din 179 de tari. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS.