Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Simona Halep: Decizie Importantă după eliminarea de la US Open!

Simo-halepÎntr-un mesaj publicat după eliminarea suferită în primul tur de la US Open în fața Mariei Șarapova, Halep a anunțat că l-a cooptat în echipă pe fostul tenisman Andrei Pavel (43 de ani).

"Vreau să vă anunț că Andrei Pavel este membru al echipei mele. Este o onoare pentru mine să-l am în preajmă. Sunt sigură că sunt multe lucruri pe care le am de învățat în urma experienței și sfaturilor sale", a scris Simona pe pagina de Instagram.

Andrei Pavel a urmărit din tribune meciul lui Halep din primul tur de la US Open. Simona nu a oferit însă detalii referitoare la rolul pe care îl va avea noul colaborator din echipa sa.

În același mesaj, românca anunță că nu va renunța la colaborarea cu Darren Cahill, în ciuda faptului că presa din Statele Unite a speculat în legătură cu posibilitatea ca Halep să renunțe la serviciile australianului.

Născut la Constanța, la fel ca Simona Halep, Andrei Pavel a avut cea mai bună clasare din carieră în 2004, când a ajuns până pe locul 13 în clasamentul ATP. Cel mai bun rezultat al lui Pavel în turneele de Mare Șlem a fost înregistrat în 2002, când a ajuns în sferturile de finală de la Roland Garros.

Sursa: gsp.ro