Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Lucrări de întreţinere pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii

drumuri-clujConsiliul Judeţean Cluj anunţă cetăţenii din zonă, participanţii la trafic şi turiştii în legătură cu faptul că, în baza Programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene pentru anul 2017, pe drumul judeţean DJ 107R Băişoara – staţiunea Muntele Băişorii se execută lucrări de întreţinere şi reparaţii în vederea creșterii gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere.
După ce, în prealabil, pe acest tronson au fost finalizate lucrările de asfaltare și au fost executate marcaje rutiere axiale, în prezent se execută operațiuni de refacere a parapeţilor grei de zidărie pe o lungime totală de peste 5 kilometri de drum, aceste lucrări fiind în plină desfăşurare până la finalizarea tuturor sectoarelor vizate. De asemenea, menționăm că, tot pe acest sector de drum județean s-au încheiat deja lucrările de montare sau înlocuire a peste 200 de metri de lise - parapeţi semigrei flexibili în zonele de risc.
„Ceea ce urmărim prin intermediul acestor lucrări este să oferim tuturor iubitorilor de natură care parcurg acest traseu posibilitatea de a se bucura de frumusețea zonei Munților Apuseni în condiții de maximă siguranță și confort, contribuind totodată la creșterea potențialului turistic și punerea în valoare a peisajelor și obiectivelor turistice din această parte a județului. ” a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Stiri mai vechi: