Joi09292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

În Sibiu se montează coșuri de gunoi pentru curățenia în urma animalelor de companie

cosuri de gunoi catei4Săptămâna trecuta au fost montate primele cinci coșuri de gunoi dotate cu pungi de plastic pentru colectarea dejecțiilor animalelor de companie. Acestea au fost montate pe bulevardul Victoriei (în fața sediului Primăriei Sibiu), în fața Bibliotecii Astra, în parcul Cetății, pe strada Târgu Vinului și în parcul Tineretului.

În total s-au achiziționat 38 de astfel de coșuri care vor fi montate în următoarea perioadă în parcurile și zonele verzi din Sibiu, în centrul istoric, pe bulevardul Vasile Milea, pe bulevardul Mihai Viteazu, pe Calea Dumbrăvii, pe str. Gladiolelor, pe str. Semaforului, precum și în zonele Valea Aurie, Terezian, Reșița și Cireșica.

Sibienii au acum unde să colecteze acest tip de deșeuri pentru a păstra curățenia în parcurile din oraș, dar și pe stradă, arătând respect față de ceilalți locuitori ai orașului, dar și responsabilitatea în îngrijirea animalului de companie.

Primăria Sibiu lucrează la un proiect de hotărâre a Consiliului Local care va specifica și amenzile ce vor fi aplicate celor care nu înțeleg să respecte aceste reguli simple.

Stiri mai vechi: