Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Oana Zăvoranu, ”vânată” de milionarul Ramonei Gabor

Milionarul bulgar cu care Ramona Gabor l-a înşelat pe Gabi Bădălău a pus ochii pe o altă frumusețe de pe plaiuri mioritice: Oana Zăvoranu!

Afacerisul Chavdar Alexandrov a început, de câteva zile, să monitorizeze postările Oanei Zăvoranu și, fascinat de frumusețea brunetei, împarte ”Like-uri” cu mărinimie. Una dintre imaginile care l-au impresionat profund pe milionar este cea în care Zăvo apare îmbrăcată într-un costum mulat și sexy, care îi scoate în evidență formele și decolteul amețitor. Chiar dacă este de notorietate faptul că acesta este ”modul de operare” al lui Chavdar - le dă ”Like-uri” viitoarelor ”victime”, multe dintre ele vedete din România, pentru a le atrage atenția că este interesat de ele -, este greu de crezut că Oana Zăvoranu va intra în jocul milionarului, întrucât este deja ”luată” de Ashraf.

Milionarul Chavdar Alexandrov a ţinut prima pagină a ziarelor din România în urmă cu patru ani, după ce "Acces Direct" a difuzat imagini incredibile cu acesta, petrecând alături de Ramona Gabor. Sora "Scorpiei de la Izvorani" era pe atunci cuplată cu mondenul Gabi Bădălău şi i-a spus acestuia că pleacă într-o mică vacanţă "cu fetele". Numai că, de fapt, s-a dus direct pe iahtul lui Chavdar, unde a stat câteva nopţi. "După ce a fost plecată cu bulgarul (în cabina acestuia - n.r.), s-a întors la noi şi ne-a spus «O, ce bine sărută!». Noi ne-am uitat una la alta şi am spus: «Ce roşie e în genunchi!». Asta e tot, înţelege fiecare ce vrea", a spus una dintre prietenele care au însoţit-o pe Ramona Gabor în vacanţa buclucaşă de la Monte Carlo. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: