Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

New York, Times Square. O mașină a intrat în plin în pietoni

UPDATE - New York, Times Square. O mașină a intrat în plin în pietoniNu există deocamdată dovezi că incidentul de joi din Times Square, când o maşină a intrat cu viteză în pietoni, omorând o persoană şi rănind alte cel puţin 12, ar avea avea legătură cu terorismul, a anunţat poliţia din New York, citată de presa americană.

Vehiculul era o Honda sedan roşie, iar potrivit CBS New York, şoferul a fost arestat. Poliţia a mai precizat că identitatea şoferului nu este cunoscută.

O maşină a intrat joi cu viteză în pietoni în Times Square la New York, unul din cele mai frecventate locuri din lume, rănind cel puţin 13 persoane, relatează AFP, BBC News şi Reuters.

Potrivit postului CBS, vehiculul care a lovit pietonii era un Sedan roşu, iar şoferul ar fi fost imobilizat. Potrivit unor martori, şoferul mergea pe constrasens şi apoi a intrat pe trotuar.

Maşina s-a izbit apoi într-un stâlp şi a rămas blocată la intersecţia între 45th Street şi Broadway.

Departamentul de pompieri din New York a postat pe Twitter că 13 persoane ar fi fost rănite în Times Sqaure.

Reprezentanţi ai pompierilor au spus că au primit un ape cu puţin timp înainte de ora amiezii în legătură cu un incident pe 43rd Street şi Seventh Avenue, transmite NBC New York.

Conform imaginilor surprinse cu camerele de monitorizare a traficului, mai multe echipaje pentru situaţii de urgenţă au intervenit în zonă.

O maşină a intrat joi în pietoni în Times Square la New York, unul din cele mai frecventate locuri din lume, rănind cel puţin zece persoane, relatează AFP şi BBC News.

Potrivit postului CBS, citat de Reuters, vehiculul care a lovit pietoni era un Sedan roşu, iar şoferul ar fi fost imobilizat. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: