Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Ozana Barabancea a dezvăluit cum a scăpat de kilogramele în plus ca prin farmec! Face de 3 ani acest lucru şi o costă

Ozana Barabancea a dezvăluit cum a reuşit să aibă o talie de viespe peste noapteOzana Barabancea a uimit pe toată lumea când s-a afişat cu o talie de viespe. Artista a dezvăluit care e secretul cu ajutorul căruia a reuşit să scape de kilogramele în plus ca prin farmec, dezvăluind că face asta de trei ani şi o costă serios.

Ozana Barabancea a spulberat misterul referitor la talia de viespe pe care a afişat-o într-o superbă rochie albastră.

Jurata ”Te cunosc de undeva” a spus că ţinuta crează o iluzie optică care dă senzaţia unei talii senzaţionale, deşi a mărturisit că de trei ani cheltuie bani serioşi pe nişte uleiuri esenţiale pentru rugăciune care s-o ajute să scape de kilogramele în plus.

"Este o iluzie optică fantastică. E adevărat că eu merg la sală şi am mai dat jos. Am înţeles că şi Oana Roman se îmbracă de la această femeie, Raluca. Eu folosesc uleiuri esenţiale pentru rugăciune. Am şi un ulei pentru activarea funcţiilor ficatului pe care îl pun sub limbă. De vreo 3 ani am băgat vreo 8 mii de euro în uleiuri esenţiale. Sunt şi uleiuri foarte bune care te ajută la slăbit. Se pun sub limbă şi activează funcţiile pancreasului. Cel mai bun ulei pentru mine e tuberoza. Are un parfum atât de interesant. Am ritualul meu zilnic", a spus Ozana Barabancea. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: