Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Între pozele astea sunt 15 ani distanţă. Cum arată acum nora lui Ţiriac!

Ileana Lazariuc, Ion Tiriac, nora lui Tiriac, cum arata Ileana Lazariuc dupa doua nasteriIleana Lazariuc a fost dintotdeauna o femeie splendidă, însă după două sarcini ne-am fi aşteptat ca trupul ei să se mai rotunjească pe ici, pe colo. Nici pomeneală. La 35 de ani, soţia lui Ion Alexandru Ţiriac este mai sexy ca niciodată.

De când a intrat în familia lui Ion Ţiriac (78 de ani), singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, Ileana Lazariuc şi-a scos din agendă apariţiile mondene. Le-a înlocuit însă cu cele sportive, iar deunăzi a fost prezentă la Madrid, la turneul de tenis patronat chiar de socrul ei. Frumoasa Ileana s-a fotografiat în tribună, alături de soţul ei, Ion Alexandru Ţiriac (40 de ani), care şi el pare că a găsit elixirul tinereţii. Cei doi nu au nici o cută pe faţă, semn că viaţa bună încetineşte, pesemne, apariţia ridurilor. Ileana e fresh chiar şi fără machiaj, însă are şi gene bune. Să nu uităm că mama ei, solista Anastasia Lazariuc, arată impecabil la cei 63 de ani.

Ileana Lazariuc, Ion Tiriac, nora lui Tiriac, cum arata Ileana Lazariuc dupa doua nasteri
S-au căsătorit în 2009

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac au locuit până în urmă cu trei ani la Paris, unde cei doi deţin o proprietate, dar şi la Monaco. Bruneta şi fiul lui Ion Ţiriac sunt părinţii a doi băieţi. Primul copil al cuplului, Alexandru (9 ani), s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar în vara anului 2009, Ileana Lazariuc a dat naştere celui de-al doilea copil, Nicholas Noah (7 ani). Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009, cei doi oficializându-şi relația după şapte ani de prietenie. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: