Joi12012022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Trupa O-Zone lanseaza o provocare: ”Daca strangeti 1 milion de semnaturi, sigur ne reunim!” Dan Balan, Radu Sirbu si Arsenie Todiras, succes fulminant in concertul de la Bucuresti!

Dupa 12 ani de absenta, marti, pe 9 mai, trupa O-Zone s-a reunit si a concertat din nou in formula completa, cea care i-a adus faima si gloria in intreaga lume.

Dan Balan, Radu Sirbu si Arsenie Todiras, membrii trupei O-zone, au cantat la Bucuresti, in spectacolul eveniment organizat de Primaria Capitalei cu ocazia Zilei Europei si implinirii a 10 ani de cand Romania a fost acceptata si a devenit tara a Uniunii Europene.

Piesele “De ce plang chitarele”, “Despre tine” si “Dragostea din tei”, melodie care a stat 13 saptamani pe locul 1 in Eurocharts, in 2003, au rasunat in Piata Universitatii, fanii trupei dezlantuindu-se pe acordurile hit-urilor celebre.

Aflati pe scena, in fata publicului si vizibil impresionati de felul calduros in care au fost primiti de catre public, Dan, Radu si Arsenie au declarat ca iau in calcul refacerea trupei si sunt deschisi colaborarilor viitoare. vezi mai multe...
sursa:wowbiz.ro

Stiri mai vechi: