Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Anamaria Prodan, prezentatoare tv! Va fi gazda unei emisiuni la Pro Tv

anamaria prodan prezentatoare pro tv gospodar fara perecheEchipa Pro Tv se măreşte cu un nume sonor! Anamaria Prodan, sexy-impresara jucătorilor de fotbal, a bătut palma cu trustul din Pache Protopopescu pentru o nouă producţie tv ce se pregăteşte intens în aceste zile. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost în trecut protagonista unui reality-show, difuzat la postul rival din Băneasa şi revine în televiziune cu un proiect important.

Anamaria Prodan Reghecampf, fostă vedetă de reality show și soția antrenorului Stelei, va prezenta emisiunea "Gospodar fără pereche" pe care Pro TV o are în pregătire. Sexy-impresara nu îşi mai încape în piele de fericire de când a semnat contractul pentru noul show care va începe curând.

"M-am născut și am crescut cu Pro TV, iar acest proiect este o provocare unică pentru mine! Știu ce înseamnă viața la țară, nu m-am ferit niciodată de muncă și promit că o să le testez abilitățile de fermieri și, mai ales, dorința de a-și găsi jumătatea atât gospodarilor, cât și doamnelor și domnișoarelor care visează să le fie partenere! Lucrez de ani de zile în fotbal, un domeniu dominat de bărbați, am reușit să îi cunosc pe toți și, mai ales, să le câștig încrederea. Sunt sigură că toate aceste abilități o să mă ajute să îi sfătuiesc pe concurenți și să susțin pe fiecare în parte, atunci când are nevoie. Dacă ești Gospodar fără pereche, eu zic să te înscrii!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, prezentatoarea show-ului care va începe la Pro Tv. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: