Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Doar o înghițitură din acest preparat te va ajuta să nu mai transpiri abundent și persistent

bea acest ceai de nuc ca sa nu mai transpiriTranspirația este un fenomen natural, totuși unii dintre noi ne supărăm atunci când se produce excesiv și când niciun deodorant sau alt produs special nu ne este de folos.

Din fericire, există destule remedii naturale care reduc considerabil transpirația abundentă și persistentă, mai ales în perioada temperaturilor ridicate.

Unul dintre ele este combinația ceaiului de nuc cu miere. Pentru obținerea lui avem nevoie de:

 - un pumn de frunze de nuc proaspăte sau o lingură uscate

- 1 lingură de miere la 100 ml ceai

- 200 ml apă

Mod de preparare:

Într-un vas cu 200 ml apă se pun frunzele de nuc și se fierbe totul, acoperit cu capac, la foc domol, până scade la jumătate.
Publicitate
Se lasă să se răcorească și se adaugă atunci când este rece o lingură de miere de albine, așa cum am spus, la 100 ml ceai.

Vezi aici cum să-ți prepari un natural făcut în casă vă scapă de transpirație și miros neplăcut de la prima folosire!

Mod de folosire:

Se beau câte 3 cești de ceai de câte 100 ml, după mesele principale, timp de o săptămână. Concomitent, în fiecare seară, se aplică tot din acest ceai, comprese pe porțiunile care transpiră cel mai mult (subsiori sau axile, palme, laba piciorului etc.) sau se fac băi (30 de minute).

Efecte terapeutice:

Ceaiul de nuc cu miere ameliorează circulația sângelui și funcționarea glandelor sudoripare. De aceea, leacul este folosit cu rezultate excelente contra transpirațiilor abundente, persistente (hiperhidrozii) generale sau localizate în diverse părți ale corpului.

Acțiuni toxice adverse:

Ținut 2-3 ore la temperatura camerei sau 2-3 zile la frigider, preparatul devine toxic și trebuie aruncat. Ingredientele pot să nu fie tolerate de unele persoane. Motiv pentru care este nevoie de prudență și, de la caz la caz, de avizul medicului.

Contraindicații:

Produsul nu se dă la bolnavii de diabet, ulcer duodenal, hipertiroidie în stadiu avansat, necontrolată medical.

Chiar dacă repet, rețineți că preparatul își pierde activitatea utilă începând de la 2 ore de la prepararea și poate deveni toxic după 3 zile ținut la frigider. vezi mai multe...
sursa:secretele.com

Stiri mai vechi: