Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Războiul dintre Valentina și Mihaela i-a făcut grele orele de libertate lui Borcea. Navetă între femei, în permisie!

24 de ore s-au bucurat plămânii lui Cristi Borcea de aerul libertății. Fostul acționar dinamovist și-a creștinat fiul pe care îl are cu Valentina Pelinel și s-a bucurat din plin de confortul căminului pe care până nu demult îl împărțea cu Alina, fosta soție. Însă, nu toată permisia i-a fost roz.

Aproape toate au mers strună în mica permisie pe care Cristi Borcea a avut-o cu ocazia creștinării lui Milan Cristian. Aproape, pentru că liniștea fostului acționar dinamovist a fost ușor tulburată de războiul care mocnește între prima lui soție și actuala iubită. Pe șleau, Valentina Pelinel și Mihaela Borcea nu au reușit să aibă relația strânză pe care aceasta din urmă a avut-o cu Alina, cea de-a doua nevastă. Surse foarte apropiate familiei susțin că tensiunea trena de ceva vreme, iar acum aproximativ două luni ar fi explodat într-o ceartă în toată regula, la salonul de evenimente al lui Borcea, unde Valentina a mers pentru o discuție aplicată cu Mihaela. Și oricât s-a chinuit, ba prin telefon, ba la vorbitor, Borcea nu a mai reușit să le împace.

Nu a fost invitată la botez

n aceste condiții, Mihaela nu a fost invitată la botezul lui Milan, deși la cel al Gloriei, fetița pe care o are cu Alina și pe care a creștinat-o tot închis fiind, în aceleași condiții, prima soață s-a numărat printre oaspeții de vază. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: