Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Un gând negativ ne poate distruge întreaga viaţă!

de ce e bine sa gandesti pozitivPuţini dintre noi am înţeles cam cât de important este cum gândim. Faptul că nimeni nu ne poate citi gândurile, ele ramamand oarecum secrete, ne lasă impresia că ne putem « plimba » în mintea noastră cât dorim şi unde dorim.

Este adevărat că nimeni nu ştie ce gândim,doar Creatorul nostru ştie în totalitate, însă asta nu înseamnă că suntem cu adevart liberi să emitem gânduri la întâmplare.

 Un gând negativ ne poate distruge întreaga viaţă

Cred că tuturor ni s-a întâmplat să ne trezim dimineaţa ursuzi. Fie că am dormit puţin,fie somnul a fost de proastă calitate. Când suntem ursuzi ,toate sunt pe dos :ba nu găsim cafeaua,ba nu vedem ibricul, ba nu se deschide uşa la bucătărie… Altfel spus, nu suntem în apele noastre.

Dacă se întâmplă să ne mai şi sune şeful cu o veste proastă, atunci ziua este deja pierdută. Nu este o glumă ! Toată ziua vom fi cu susul în jos. Dacă ne lăsăm copleşiţi de starea asta, şi zilele următoare vor fi la fel,nopţile vor fi din ce în ce mai scurte şi sănătatea va începe să scârţâie. Avem nevoie de un stimulent pentru a ieşi din starea asta,iar,uneori,chiar de un şoc care să ne trezească la realitate.

Nu de puţine ori, oamenii nu îşi dau seama ce se întâmplă cu ei,de ce ajung să se simtă deplorabil,de ce nu mai au chef de viaţă şi de ce nu mai au satisfacţii pe nici un plan. În această situaţie este vorba doar despre gânduri care au alimentat alte gânduri,toate fiind negative. Nu ne trebuie şocuri electrice să ne dăm seama că,uneori,mergem pe stradă încordaţi,tensionaţi,trişti .

Nu pentru că ne-am afla într-o situaţie care generează aceste stări,ci pentru că mintea noastră umblă,doar ea este plecată aiurea,în locuri triste sau de conflict unde noi,probabil, avem mici şanse să ajungem.Sunt doar imaginaţiile noastre.

Toate aceste imaginaţii creează stări de frică. Această frică dă naştere unor boli ale sistemului nervos şi boli cardiace. Mai târziu,totul se poate transforma în ceva grav şi nu înţelegem de ce şi cum s-a ajuns aici. vezi mai multe...
sursa:secretele.com

Stiri mai vechi: