Joi10012020

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Programul Start UP Nation in Cluj

Instituţia Prefectului Cluj în colaborare cu Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Cluj (OTIMMC), organizează în perioada 22 – 29 martie 2017 o serie de întâlniri de informare privind programul Start Up Nation România. Caravana de informare va merge prin universităţile clujene după programul care poate fi consulat la adresa de facebook a prefecturii Cluj.                   

Prin Start-up Nation - România se acordă ajutor de MINIMIS în sumă maximă de 200.000 lei pentru un beneficiar, reprezentând 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, unui număr maxim estimat de 10.000 de întreprinderi mici și mijlocii. Se estimează, astfel, crearea a minim 20.000 de noi locuri de muncă anual în cadrul celor 10.000 de întreprinderi nou înființate care vor trebui să angajeze minimum 2 salariați cu contract de muncă pe durată nedeterminată şi să-i menţină în activitate cel puţin 3 ani.

De asemenea, în cadrul informărilor prezentate în universităţi, reprezentanţii OTIMMC vor prezenta celor interesaţi informaţii legate şi de alte programe guvernamentale cu finanţare nerambursabilă:

        Programul de dezvoltare şi modernizare a activităţilor de comercializare a  produselor şi serviciilor de piaţă.

        Programul UNCTAD/EMPRETEC România pentru sprijinirea dezvoltării    întreprinderilor mici şi mijlocii

        Programul naţional multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul     femeilor manager  din sectorul   întreprinderilor mici şi mijlocii

        Program pentru organizarea Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii –TIMM 2017

        Programul naţional multianual de microindustrializare