Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

4 lucruri importante pe care să le știi despre bărbați și sex

4 lucruri importante pe care să le știi despre bărbați și sexNe-am obișnuit să credem că bărbații sunt ființe extrem de ușor de înțeles și satisfăcut atunci când vine vorba de sex, în mare parte datorită influenței cărților, a filmelor și mass – media.

Ei bine, acest lucru nu este chiar atât de adevărat. Bărbații, la fel ca și femeile, sunt ființe complexe, iar sexualitatea acestora este un întreg continent ce necesită explorare.

Iată care sunt câteva lucruri importante, dar adesea trecute cu vederea, despre bărbați și sex:

Bărbații adoră complimentele
Asemeni majorității femeilor și bărbații adoră să audă complimente din partea persoanei iubite, în special, atunci când acestea sunt îndreptate către tehnicile sale între așternuturi. Un lucru drăguț adresat partenerului tău ar putea să funcționeze drept un catalist pentru încrederea lui în materie de sex, iar tu ai putea să te bucuri de beneficiile dozei de încredere în sine pe care i-ai oferit-o. Spune-i cât de bine arată sau cât de de bine te simți cu el atunci când faceți sex. La fel cum femeile își fac griji pentru un nou rid sau dacă cele două kilograme care s-au depus în timpul vacanței se observă cu ușurință și bărbații se stresează din cauza modului în care arată. Încearcă să îl ajuți cu un compliment sau două pe zi.

Stimulează mai multe zone erogene
Deși ne-am obișnuit ca penisul să fie zona care primeștea cea mai multă atenție în timpul unei partide de sex, bărbații, la fel ca și femeile, au mai multe zone erogene. Însă, conform psihologilor, bărbații tind să nu își corecteze sau ghideze partenere, pentru a nu-i inhiba dorința. Data viitoare când faceți sex, vorbește cu iubitul tău și întreabă-l unde i-ai plăcea să îl atingi. Sărută-l pe piept, pe abdomen, mângâie-i fața, sărută-i gâtul și zona interioară a coapselor. De asemenea, unii bărbați preferă să le fie masate testiculele. Comunică în mod deschis pentru ca viața voastră sexuală să devină și mai plină de satisfacții.

Uneori preferă să facă sex, nu dragoste
Deși bărbații simt o nevoie intensă de intimitate și de a lega o conexiune cu persoana iubită, uneori preferă să se bucure de o partidă de sex, fără implicarea unei doze de romantism, ci, pur și simplu, sex. Da, este minunat să pregătești atmosfera, să aprinzi lumânări parfumate și să pui muzică și să te bucuri de un preludiu lung. Dar, uneori și sexul pur poate fi minunat. Poate că este vorba despre o partidă rapidă înainte de a ieși din casă sau un moment în care el te surprinde. Cedează uneori puterea de partea lui atunci când este vorba de sex. Cine știe, există posibilitatea ca să îți placă și ție să faci sex, nu întotdeauna dragoste.

Sexul este o șansă de a crea o legătură intimă
Legendele urbane, media și filmele la care obișnuim să ne uităm au reușit să creeze imaginea unui bărbat care își dorește să facă sex oricând și oriunde. Ei bine, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Există și foarte multe femei care se bucură de un libido ridicat, dar acest aspect nu este discutat atât de des, accentul fiind pus pe bărbați. Aceștia consideră sexul drept o oportunitate de a crea o legătură bazată pe intimitate cu o altă persoană, această nevoie fiind și mai pregnantă în momentele de stres. Dacă ai observat că apetitul lui sexual s-a schimbat în ultima perioadă și își dorește să facă sex tot mai des, poate că ar trebui să vorbești cu el și să încerci să afli dacă se petrece ceva care îi provoacă griji. vezi mai multe...
sursa:glamour.ro