Ma11292022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Brigitte Sfăt s-a săturat! Ultimatum pentru Ilie Năstase!

Relaţia dintre Brigitte Sfăt şi soţul ei, marele tenismen Ilie Năstase, se pare că nu mai eşte ce a fost odată. În ultimul timp, cuplul a trecut prin mai multe neînţelegeri, iar acum vedeta i-a dat un ultimatum celebrului bărbat.

Cu toate că Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt  pozează într-un cuplu perfect, se pare că nu toate lucrurile sunt tocmai roz în viaţa lor. Recent, frumoasa femeie l-a avertizat pe Nasty  că, dacă se mai întâmplă să mai calce strâmb, este hotărâtă să treacă la măsuri radicale.
„Dacă  mai aflu că Ilie calcă strâmb, nu îmi mai schimb maşina aşa cum am făcut până acum, ci o să schimb relaţia”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Brigitte Sfăt.

În altă ordine de idei, din câte se pare, nici de „Valentine's Day” cei doi nu s-au înţeles prea bine. Aflaţi la un eveniment monden organizat în Monte Carlo, Brigitte şi Ilie au stat mai mult separaţi. Nasty nu a stat lângă soţia sa la sesiunea de fotografii, ci a ales să compania Nadiei Comăneci. Mai mult decât atât, de la ziua ei de naştere, Brigitte Sfăt nu a mai publict nicio poză în care să apară alături de celebrul său soţ.
Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfat, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit atunci milionară, văduva şi cu un copil. A continuat afacerile soţului sau, dar a intrat şi în atenţia procurorilor, după ce a angajat doi interlopi pentru a-i da o corecţie lui Bogdan Georgiu, managerul unuia dintre cluburile sale, pentru că a furat bani din casieria firmei. După ce a fost agresat, bărbatul a făcut plângere penală, iar Brigitte Sfat a fost condamnată la 3 ani la închisoare cu executare. Din 2010 este căsătorită cu Ilie Năstase, aşa că în prezent se numeşte Brigitte Năstase. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: