Vi09172021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Nicoleta Luciu și-a operat brațele. Cum arată acum.”Nu am vrut să spun”

Nicoleta Luciu și-a operat brațele. Cum arată acum.”Nu am vrut să spun”Nicoleta Luciu și-a operat brațele, pentru a scăpa de pieile atârnate. Vedeta a ținut secret acest lucru și la câteva zile după intervenția chirurgicală, bruneta a făcut totul public. Aceasta a postat și o imagine pe contul de Facebook, pentru a le arăta fanilor cum arată acum.

Nicoleta Luciu și-a operat brațele și le-a arătat tuturor rezultatul. Mândră de rezultat, vedeta a explicat de ce a luat această decizie. Îmbrăcată într-o rochie scurtă și mulată, vedeta arată mai bine ca niciodată.

Nicoleta Luciu și-a operat brațele și a arătat rezultatul pe Facebook

„Este vorba despre braţe. După o anumită vârstă, se depune, se vede dacă nu faci foarte mult sport sau deloc. Anumite zone de pe braţe încep să ia volum şi gravitaţia să îşi spună cuvântuş. Nu am vrut să spun „atârnat”, dar asta s-a întâmplat şi la mine.”Vânătăile au durat puţin mai mult, de aceea nu am vrut să vă arăt”, a devăluit Nicoleta Luciu într-o postare de pe Facebook.

Nicoleta Luciu a scăpat de celulită și le-a mărturisit prietenilor virtuali cum a reușit. Mamă a patru copii, bruneta este la fel de sexy, însă este foarte atentă la alimentația zilnică. Are o viață activă și mănâncă sănătos. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: