Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce nu este indicat să faci după o partidă de amor

Ce nu este indicat să faci după o partidă de amorAi auzit diferite lucruri despre o partidă de amor, dar despre ce este indicat sau nu după, ce știi? Iată câteva informații despre ce nu ar trebui să faci după sex.

Din dorința de a evita infecțile vaginale și de a avea grijă de sănătatea aparatului reproducător, după sex, îți oferim câteva informații utile.
După o partidă de amor evită să faci duș imediat

Este natural să simți nevoia de a-ți face un duș sau de a te spăla, dar este un obicei nu tocmai indicat. Vaginul este unul dintre organele care se curăță singure, astfel că nu ar trebui să fugi imediat la baie după o partidă de amor. Un ginecolog american spune că țesuturile vaginale sunt lubrifiate, umflate și uzate în timpul actului sexual, așa reacționează el. Dacă mergi imediat la baie și te speli crești riscul unor infecții. În plus, dacă vrei să rămâi însărcinată indicat ar fi să mai stai puțin întinsă, relaxată, pentru a nu elimina spermatozoizii partenerului.

Baie împreună cu partenerul

Se poate să-ți dorești continuarea momentelor intime, romantice după o partidă de amor și în cada cu apă, alături de partener.

Specialiștii spun că nu este o idee bună, căci și aceasta crește riscul apariției infecțiilor vaginale.

Iar acest lucru nu mai este deloc romantic.

Li se mai adaugă și acțiuni non-igienice precum folosirea mobilului, să te îmbraci fără să te speli, folosirea de șervețele parfumate.
Dar, ce ar trebui să faci după?

Să mergi la toaletă să urinezi este lucrul ideal, căci vei elimina bacteriile.

Astfel că, dacă simți nevoia de a urina imediat după sex nu te abține.

Cu cât mergi mai repede, cu atât îți vei face mai mult bine.

Medicii consideră acest lucru important după partida de sex, căci ajută la evitarea infecțiilor vaginale nedorite.

După o partidă de amor ar fi bine să rămâneți cuibăriți unul în brațele celuilalt, pentru a savura momentele placute. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro