Lun07042022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Săptămână cu demiteri de directori la CNAIR

Săptămână cu demiteri de directori la CNAIRSăptămâna aceasta va fi una de foc pentru directorii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Nemulţumit de modul în care au evoluat proiectele de investiţii ale companiei, având în vedere că pe toate tronsoanele de autostrăzi aflate în lucru se înregistrează întârzieri, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, va trece la demiterea mai multor directori din CNAIR.

Lista directorilor din CNAIR care urmează să fie demişi va fi anunţată de ministrul Transporturilor în această săptămână. „ Ministrul este nemulţumit de faptul că directorii CNAIR au avansat de multe ori termene de finalizare a proiectelor nerealiste, fapt ce a făcut ca acestea să fie depăşite. De asemenea, el s-a arătat nemulţumit şi de slaba calitate a caietelor de sarcini aferente licitaţiilor organizate de compania de drumuri”, ne-au declarat surse din Ministerul Transporturilor. Schimbările preconizate nu vizează şi funcţia de director general, aici urmând să fie păstrat Ştefan Ioniţă, care a fost numit interimar la şefia companiei în cursul lunii ianuarie a acestui an. „ Ministrul le-a transmis celor de la CNAIR că aşteaptă de la ei o schimbare de mentalitate, iar prin schimbărilor care vor avea loc în această săptămână se doreşte impulsionarea activităţii companiei”, au mai precizat sursele amintite.

90 km de autostradă ar trebui să fie deschişi traficului rutier în acest an, potrivit declaraţiilor ministrului Transporturilor. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: