Vi09172021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Andra a stat la hotel ca să aibă parte de liniște totală pentru spectacolele de la Sala Palatului. Prețul succesului: abia are timp să își vadă copiii

Artista a dispus de foarte puțin timp pentru a petrece cu copiii. Andra a stat la hotel, împreună cu soțul său, Cătălin Măruță, și și-a văzut micuții doar în cursul zilei.

Andra a umplut Sala Palatului încă din prima zi a maratonului de concerte.

A cântat live, timp de mai bine de două ore și jumătate, iar publicul i-a fredonat versurile și mai ales refrenurile. Vocea artistei a răsunat într-un decor bine ales, iar prestația sa a emoționat întreaga audiență, la fel ca și costumele sale de scenă. Invitații au fost și ei pe măsură. Pe scenă, alături de artistă, au urcat Carbron, Shift, What’s Up și Smiley.

Andra a avut șase tinute, toate create special pentru aceste concerte de Hilke Muslim. Pentru prima, s-au folosit 40 de metri de metraj cu pene, vopsite manual. La rochia roșie, în care a interpretat piesa “Cai verzi pe pereți” , “Falava” si “Without You”, s-au folosit aproape 1000 de mărgele și astfel ea ajuns să cântărească 3,5 kg!

Ca să se poată schimba foarte repede între piese, o echipă formată din cinci persoane s-a mișcat cu o viteză incredibilă și a reușit să îi schimbe complet înfățișarea, cea mai mică pauză fiind de 40 de secunde. Andra a strălucit la debutul său de la Sala Palatului, și la propriu, și la figurat.

Ei bine, pregătirea acestor spectacole a însemnat pentru artistă zeci de repetiții, timp mai puțin alocat copiilor săi. La fel și pentru Cătălin Măruță, soțul artistei, care s-a implicat ca niciunul dintre ingredientele unui spectacol de succes să nu lipsească.

Ca să aibă parte de liniște totală, Andra și soțul ei au stat la un hotel din centrul Capitalei, încă de joi, iar pe copii i-au văzut doar ziua acasă, aceștia rămânând în grija bunicilor și a bonei! Astfel că, artista a reușit să doarmă câte opt ore, după fiecare concert, care a solicitat-o la maxim.
A făcut pauză vocală după fiecare concert

După fiecare concert, extrem de solicitant, Andra a făcut pauză vocală, nu a vorbit cu nimeni, s-a odihnit și a băut ceai cald. După aceste spectacole, artista intenționează să se refacă petrecând timp cu familia. Surorile și fratele ei, părinții și socrii, toți au venit în București pentru a o vedea pe scenă, iar acum ea vrea să le dedice și lor câteva zile libere. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: