Vi09172021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Oana Zăvoranu și-a pus parafa pe un contract de 150.000 de euro. Dansează și încasează!

EXCLUSIV Oana Zăvoranu și-a pus parafa pe un contract de 150000 de euro Dansează și încaseazăRevenirea Oanei Zăvoranu pe micul ecran este de bun augur. Cel puțin pentru finanțele ei personale întrucât, pentru misiunea pe care a primit-o, va încasa o sumă record pentru activitatea ei artistică – 150.000 de euro.

Oana Zăvoranu revine pe TV, în cadrul celui mai nou format PRO TV, ”Uite cine dansează!”, în postura de concurentă. Aceasta va face echipă cuun danasator profesionist cu care va trebui să țină pasul în goana după marele premiu. Rivali îi vor fi luptătorul Sandu Lungu, Antonia și Alex Velea, Anca Serea, Marius Manole, Rona Hartner și lista continuă până la 12. Querida va trebui să demonstreze că are mișcarea în sânge și să învețe stiluri de dans la care nici cu gândul nu gândea. Și cum proiectul pentru care pregătirile au început deja se va întinde pe aproximativ trei luni, cu tot cu cantonament, onorariile celor implicați au fost negociate pe mărură.

Și cum Oana Zăvoranu a fost crescută în pușf și-n grămezile de bani ale părinților ei are fler financiar, a avut grijă să-și discute un contract avantajos. Atât surse din preajma brunetei cât și din PRO TV ne-au confirmat că aceasta și-a pus parafa pe o sumă record în activitate ei artistică: 150.000 de euro. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: