Lun08152022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Tăriceanu, către primarii PSD: Toată lumea în România face gargară cu corupția. De dimineață până seara numai cu corupția în gură stau!

Tăriceanu către primarii PSD: Toată lumea în România face gargară cu corupția De dimineață până seara numai cu corupția în gură stauTăriceanu, către primarii PSD. Liderul ALDE a afirmat, într-o dezbatere publică la care au participat câteva sute de aleși de comune, că  ”toată lumea în România face gargară cu corupția, iar de dimineață până seara numai cu corupția în gură stau”.

”M-am bucurat foarte mult că am putut să punem în aplicare decizia susținută de noi în campanie de creșetere a salariilor pentru cei care lucrează în administrația locală. În România de câțiva ani buni este o vânătoare de vrăjitoare. Foarte mulți primari au trebuit să treacă prin anchete extrem de neplăcute pentru ei, pentru că le-a afectat imaginea publică. Foarte mulți, în final, s-a dovedit că sunt nevinovați. Dar au făcut acest periplu prin fața televizoarelor pe care îl vedem de câțiva ani de zile și care are parcă drept scop umilirea unor oameni și distrugerea elitelor românești”, le-a spus Tăriceanu primarilor.

El a adăugat: ”Toată lumea în România face gargară cu corupția. De dimineață până seara numai cu corupția în gură stau. Toată lumea se preocupă de efectele corupției, nimeni nu vorbește despre cauzele corupției din România”.

Potrivit lui Tăriceanu, ”dacă vrem să avem o administrație care să fie de calitate, cu oameni bine pregătiți nu putem să ne imaginăm că îi plătim prost și să avem și performanță”.

”Nici în comunism nu funcționa ideea asta. Deci trebuie să existe o legătură directă între salarizare și calitatea administrației, a mai spus el. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro