Vi09172021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Avem dovada! Bahmu vrea să se mărite!

Adriana Bahmuţeanu este fără doar şi poate una dintre cele mai suprinzătoare apariţii din showbiz-ul românesc. Vedeta se simte mai tânără ca niciodată şi este pusă pe fapte mari, iar noi avem dovada clară.

Adriana Bahmuţeanu a fost invitată la nunta prietenei sale Claudia Ghiţulescu. Bahmu a fost suprinsă în cel mai neaşteptat mod. Mai exact, în momentul în care mireasa se pregătea să arunce buchetul, vedeta Antenei Stars s-a poziţionat în primul rând, încercând astfel să le ia faţa celorlalte fete care doreau să prindă florile.

Să fie acesta semnul că Adriana vrea să îmbrace din nou rochia de mireasă? Alături de Bahmu, „la primire” s-au mai aliniat Denisa Biţă, Eugenia Şerban, dar şi Roxana Vaşniuc.

Cu toate că s-a pregătit pentru acest moment,  Adriana Bahmuţeanu a trecut milimetric pe lângă „marea victorie”. Buchetul buclucaş a fost prins de o domnişoară puţin mai îndemânatică.

„Buchetul a lovit-o pe Adriana în cap, dar a fost prins de o altă domnşoară. Cred că pe Bahmu a lovit-o măritişul”, ne-a declarat, în exclusivitate, Denisa Biţă.

În altă ordine de idei, Adriana Bahmuţeanu a strălucit la acest eveniment, graţie unei rochii negre, ca de sirenă, care i-a pus în evidenţă formele bine definite. Prin eleganţa ei, Bahmu a atras, destul de repede, privirile tuturor invitaţior.

Adriana Bahmuţeanu a fost căsătorită de mai multe ori cu omul de afaceri Silviu Prigoană, iar mariajul lor a fost presărat de o mulţime de certuri şi de câteva divorţuri. În urma relaţiei cu Silviu Prigoană, vedeta emisiunii "Agenţia VIP" a devenit mămică de două ori. Bahmu are doi băieţi, pe Eduard şi pe Maximus. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: