Ma07052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Alina Pușcaș pozează în femeie de carieră în fața iubitului. De ce e disperată să-și păstreze job-ul

EXCLUSIV Alina Pușcaș pozează în femeie de carieră în fața iubitului De ce e disperată să-și păstreze job-ulAtât după prima sarcină, cât și după cea de-a doua, Alina Pușcaș s-a întors imediat pe platourile de filmare. Prezentatoarea TV este disperată ca nu cumva producătorii să o înlocuiască, așa că este dispusă să facă sacrificiul suprem, să stea departe de copiii ei. Alina Pușcaș pozează în femeie de carieră în fața iubitului.

Cu toate că din punct de vedere financiar, Alina Pușcaș ar putea să stea liniștită în concediu de maternitate, logodnicului ei fiind unul dintre cei mai căutați tehnicieni dentari din București, prezentatoarea TV s-a încăpățânat după fiecare sarcină să se întoarcă imediat la muncă.

Prima temere a Alinei este aceea ca producătorii să nu-i găsească o înlocuitoare și să rămână pe tușă. Aceasta le-a povestit prietenilor că în ultima perioadă tot mai multe colege de breaslă își găsesc cu greu câte un proiect pe micul ecran, așa că speră să nu ajungă asemenea lor. Temerea ei nu are legătură cu situația financiară, ci cu simplul fapt că ține să pozeze în fața lui Mihai Stoenescu într-o femeie de carieră, independentă, care nu a fost și nu este interesată de situația materială a bărbatului de lângă ea. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: