Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

De 2X mămică, Andreea Bănică mai are un vis. ”Cel mai frumos gest este să adopți un copil”

EXCLUSIV De 2X mămică Andreea Bănică mai are un vis Cel mai frumos gest este să adopți un copilAndreea Bănică are doi copii reușiți, o fată și un băiețel, dar asta nu înseamnă că nu și-ar mai dori și alții. Prin sarcină nu ar mai trece așa că, de ceva vreme, i-a încolțit gândul adopției.

Andreei Bănică îi place să fie mămică. Nu e treabă ușoară și recunoaște franc faptul că abia reușește să se descurce cu cei doi copii ai ei. Cu toate acestea, și-ar mări oricând familia dar… nu pe cale naturală, ci birocratică.

    ”Cred că cel mai frumos gest pe care îl poți face în lumea asta este să adopți un copil, să îi oferi o viață liniștită, o familie, dragoste, multă căldură sufletească, iubire”, ne-a mărturisit artista.

Nu s-a sfătuit cu nimeni din familia ei și nici nu știe cum ar reacționa ceilalți dar, undeva în sufletul ei, a incolțit dorința adopției.

Andreea Bănică are o relație de peste 20 de ani cu impresarul Lucian Mitrea și împreună au doi copii. Sofia a venit pe lume în urmă cu șapte ani, iar în 2016, când nu se mai aștepta, cântăreața a născut și un băiețel. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: