Ma09282021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ultima nebunie a Oanei Zăvoranu. A spart mii de euro pentru un FOTOLIU "OZN"

Oana Zăvoranu trăieşte pe picior mare! După ce, de sărbători şi-a decorat casa cu mii de beculeţe, vedeta vrea să îşi achiziţioneze un fotoliu pentru masaj. Dar nu orice fel de fotoliu, ci unul de mii de eur. Nu de alta, dar o divă ca ea  nu îţi poate răsfăţa trupul pe orice scaun banal.

De curând, vedeta a încercat un nou concept în materie de fotolii pentru masaj, de care s-a îndrăgostit iremediabil. Fotoliul vine pe mai multe nuanţe de auriu, negru, crem şi vişiniu, iar cele 6 programe de masaj pot fi controlate chiar de pe telefonul mobil.

"Eu mi-am ales aiuriul şampanie. Negrul este bărbătesc.", a dezvăluit Oana Zăvoranu.

Fotoliul poate fi folosit aproximativ o oră pe zi şi este fabricat în ţări precum China sau Japonia. Ba mai mult, pentru ca relaxarea să atingă cote maxime, fotoliul vine dotat şi cu o pereche de căşti în care poţi asculta diferite genuri de muzică.

"Îţi cântă, dacă vrei, muzică de relaxare. Are şi el muzica lui de relaxare, dar poţi să îţi pui şi tu ce muzică vrei.", a adăugat Oana Zăvoranu.

Iar preţul nu este unul de neglijat. Fotoliul de masaj costă doar 3500 de euro şi poate fi livrat în doar 24 de ore. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: