Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Andreea Bălan nu se va uita la bani când vine vorba de nunta ei! Ce verighete vrea vedeta

Andreea Bălan este decisă să se căsătorească, luna viitoare, cu alesul inimii ei și, totodată, tatăl fiicei sale, George Burcea, motiv pentru care, deja, au stabilit ultimele amănunte ale nunții care va avea loc pe o plajă idilică, din California.

”Trebuie să vorbim cu un preot care să ne oficieze căsătoria pe plajă”, ne-a spus Andreea Bălan. Și, evident, pentru ceremonia cu pricina se vor pregăti așa cum se cuvine, chiar dacă nu vor exista prea mulți martori ai evenimentului. ”Vrem o ceremonie discretă, care să fie a noastră, cu adevărat”, a mai explicat frumoasa vedetă. Așa că, din România, nu vor lua prea multe lucruri cu ei. Mai exact, nici măcar verighetele, cei doi urmând să scoată o sumă semnificiativă din buzunar pentru a le cumpăra de acolo.

”Chiar dacă par scumpe, de fapt, sunt mai ieftine ca cele de la noi. Le vom lua de la Tiffany sau Macy`s, magazine celebre de acolo”, ne-a dezvăluit talentata artistă care, pentru a avea o verighetă din SUA este dispusă să plătească câteva mii de dolari.
Se vor căsători pe plaja Sunset Beach
”În luna martie vom merge într-o vacanță,m în Statele Unite. Eu merg acolo măcar o dată pe an ca să îmi încarc bateriile. Așa că am ales să mergem la Los Angeles, cu atât mai mult cu cât este și visul lui George să vadă acel loc. El, ca și mine, urmărea, când era mic, un serial și visa să ajungă aciolo, pe plajele din zona aceea. Așa că, am decis să îl ajut să își îndeplinească visul și, totodată, acolo ne vom căsători. Pentru că, da, o vom face, la apus de soare, privind oceanul, pe celebra plajă Sunset Beach”, ne-a spus Andreea Bălan, în exclusivitate. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: