Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Se încinge lupta pentru custodia Ioanei Boureanu. Pensia alimentară cerută i-a lăsat mască chiar şi pe magistraţi

Totul sau nimic! Pe această miză merge fosta soţie a lui Cristi Boureanu. Ieri a avut loc o nouă înfăţişare în procesul pentru custodia fiicei lor, Ioana. Irina a cerut custodia exclusivă a fetei, dar şi o pensie de întreţinere care i-a lăsat mască până şi pe magistraţi! 9.000 de lei lunar!

Joi, 16 februarie, ora 12.30, Judecătoria Sectorului 6. Acesta este locul în care s-a întâlnit în formulă completă familia Boureanu, după aproape jumătate de an. Nu este un loc plăcut, însă acolo Cristian şi Irina îşi dispută fiica în vârstă de 16 ani. Deşi mai sunt doar doi ani până când adolescenta va deveni majoră, iată că cei doi părinţi au scos săbiile din teci şi lasă soarta Ioanei la aprecierea unui judecător.

Întâi, pe holurile tribunalului şi-au făcut apariţia Irina şi Ioana, însoţite de avocata lor, şi au aşteptat în faţa sălii de judecată. La nici zece minute, a apărut şi pârâtul, Cristi Boureanu, care a salutat galant doamnele şi şi-a pupat fiica pe ambii obraji. A privit-o, apoi, după ce i-a observat genele false şi ochii fardaţi, a ”urecheat-o” spunându-i: ”Ioana, te-ai machiat mai mult decât mama ta!”, moment în care liceanca a privit uimită spre doamna Boureanu şi a aşteptat ca aceasta să-i ia apărarea.

După acest moment, cei trei nu şi-au mai vorbit, ci au aşteptat să fie strigat dosarul lor care are ca obiect ”exercitarea autorităţii părinteşti”. A fost audiată Ioana în camera de consiliu, iar după douăzeci de minute părinţii ei au intrat în sala de judecată unde au petrecut preţ de trei ore, procesul desfăşurându-se cu uşile închise. În spatele uşilor, mama Ioanei şi-a făcut numărul! Click! a aflat că femeia a cerut ca Boureanu să plătească lună de lună o pensie de lux fetei lor, în valoare de aproape 2.000 de euro.

Separat, Boureanu ar trebui să plătească şi taxa de şcolzarizare în valoare de 4.000 de euro anual. Şi asta nu e tot! Pe lângă aceste pretenţii, femeia vrea custodia exclusivă a Ioanei: adică domiciliul definitiv la mamă şi drept de decizie. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: