Ma09272022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Calvarul avocatei care s-a aruncat de la etajul 15 de frica soțului. Sufocată cu perna și luată la țintă cu cuțitul!

EXCLUSIV  Calvarul avocatei care s-a aruncat de la etajul 15 de frica soțului Sufocată cu perna și luată la țintă cu cuțitulSaltul spre moarte pe care o avocată l-a făcut în urmă cu trei luni – atunci când s-a aruncat de la etajul 15 al unui bloc din București-, s-a dovedit a fi un gest disperat prin care femeia încerca să scape de soțul ei, o brută în viața lor de cuplu. Ancheta a scos la iveală detalii cutremurătoare are indică faptul că bărbatul alături de care ar fi vrut să-și refacă viața era de fapt călăul ei! Femeia în vârstă de 44 de ani, tot avocată, a fost sufocată cu perna și luată la țintă cu cuțitul! Bărbatul a fost arestat preventiv, miercuri.

La jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, avocata în vârstă de 44 de ani a cedat nervos și, într-un moment de rătăcire, și-a căutat izbăvirea în moarte. S-a aruncat de la fereastra dormitorului conjugal în timp ce soțul ei, avocatul Irinel Caius Iliescu, era într-o altă cameră a apartamentului situat la etajul 15 al unui bloc din Capitală. Numai o minune a făcut ca biata femeie să scape cu viață pentru că trupul său nu a ajuns pe caldarâm, ci pe acoperișul din tablă și plasă al unei parcări interioare situate la nivelul șapte al complexului rezidențial din Sectorul 4. Acela a fost momentul în care procurorii bucureșteni de la Parchetul București și polițiștii de la ”Omoruri” au declanșat o anchetă care a avea să scoată la iveală amănunte cutremurătoare, șocante din viața de cuplu a avocatei care a încercat să-și ia zilele.
Avocatul își tortura fizic și psihic soția cu metode extrem de violente

Conform investigatorilor, avocatul Irinel Caius Iliescu, aspirant în urmă cu vreo nouă ani chiar și la fotoliul de senator, a transformat, cu o cruzime ieșită din comun, viața soției sale într-un iad. Pentru a obține cât mai mulți bani de la ea, dar și pentru a o constrânge să-i cedeze proprietăți, bărbatul recurgea la tot felul de metode de o violență extremă, care mai de care mai diabolice și mai barbare, desprinse parcă din ”manualul” torționarilor. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: