Ma12062022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

6 moduri in care monogamia iti poate imbunatati viata sexuala

MonogamiaMonogamia este un subiect sensibil pentru cuplurile moderne. Pare a fi mai degraba o forma de monotonie.

Iata 6 moduri in care monogamia iti poate imbunatati viata sexuala.

A avea sex doar cu un singur partener poate aduce beneficii emotionale

Cand deja trece o anumita perioada de cand sunteti impreuna, iar viata voastra sexuala este foarte buna, odata cu acest lucru vin si cateva calitati din partea amandurora. Daca totul decurge intr-un mod sincer si onest intre voi, fii sigura ca asa se va intampla si in pat.

Monogamia aduce beneficii si la nivel psihologic

Cand esti intr-o relatie in care totul functioneaza, este mult mai usor sa te gandesti ca poti incerca sa faci sex neprotejat. De altfel, nu trebuie sa te mai ingrijorezi de viata sexuala trecuta a partenerului. Cu siguranta esti gata sa te bucuri mai mult de actul in sine.

Dupa o perioada, sexul devine familiar intr-un mod pozitiv

Daca totul este ok cu partenerul tau, unele lucruri devin deja familiare pentru voi, precum a face sex de cateva ori pe saptamana. Stiind deja punctele forte nu ramane decat sa initiezi actul sexual, ceea ce reprezinta un lucru constructiv pentru amandoi.

Monogamia poate suporta diversitatea

Unele cupluri sunt deschise spre a incerca anumite lucruri in pat. Asta ajuta cumva ca perspectivele amandurora sa se imbunatateasca in functie de incercari. Un exemplu pe care unele cupluri il urmeaza este sa actualizeze viata lor sexuala in functie de anumite pareri din exterior.

Monogamia stimuleaza sinceritatea

A spune partenerului exact ceea iti doresti de la el nu este intocmai usor. Intentia ta nu este de a rani sentimentele sau sa faci ceva gresit, insa este momentul in care trebuie sa fii sincer cu tine si apoi cu cei din jur. Acest tip de sinceritate poate fi ciudat uneori, dar ideea este sa existe incredere ca aceste subiecte sa devina mult mai usoare de discutat.

Totul poate deveni o Aventura

Ceea ce unele cupluri trec cu vederea este faptul ca monogamia este perfecta pentru relatia lor. Este oportunitatea de a incerca lucruri la ce nu te-ai gandit ca ai face vreodata. A explora anumite sensibilitati creeaza o legatura de sinceritate si incredere intre tine si partenerul tau. vezi mai multe...
sursa:elle.ro