Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

O nouă demisie în administrația Trump. Joseph Clancy, directorul Serviciilor Secrete, a demisionat

O nouă demisie în administrația Trump Joseph Clancy directorul Serviciilor Secrete a demisionatO nouă demisie în administrația Trump. După ce  Michael Flynn, consilierul lui Donald Trump, pentru securitate naţională, și-a dat luni seara demisia, gestul lui a fost urmat și de Joseph Clancy, directorul Serviciilor Secrete, un alt membru important din Administrația Trump, informează The Washington Post.

Joseph Clancy, directorul Serviciului prezidenţial de protecţie din SUA Secret Service, şi-a anunţat marţi demisia. El a fost invitat de către fostul preşedinte al SUA, Barack Obama în 2014 să revină din sectorul privat la conducerea Serviciilor Secrete, datorită unor probleme de securitate.

Clancy a ajuns acum  la concluzia că este momentul să se retragă definitiv din activitate. El a transmis Casei Albe dorința de a se retrage din activitate efectiv din 4 martie, urmând ca până atunci preşedintele Donald Trump să numească un nou director al Serviciilor Secrete.

Consilierul președintelui american Donald Trump pentru securitate națională, Michael Flynn, a demisionat luni seară. Acesta se află în plin scandal după ce a mințit cu privire la contactele telefonice avute cu ambasadorul rus în SUA în perioada dinaintea instalării lui Donald Trump la Casa Albă.

În scrisoarea de demisie, Michael Flynn a recunoscut că „a înşelat din neatenţie pe vicepreşedintele ales (Mike Pence) şi pe alte persoane cu informaţii incomplete despre discuţiile sale telefonice cu ambasadorul Rusiei”. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: