Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Imagini super-exclusive! Syda, fotografiat cu prima femeie după divorţul de EBA!

Imagini super-exclusive! Syda, fotografiat cu prima femeie după divorţul de EBA!La şase luni de la divorţul de Elena Băsescu, pare că apele s-au liniştit pentru Bogdan „Syda” Ionescu şi, aşa cum este şi normal de altfel, viaţa lui personală şi-a reluat cursul firesc. Revista Ciao! aflată acum la chioşcurile de ziare vă oferă în exclusivitate primele fotografii cu Bogdan în compania unei alte femei decât fosta sa soţie. Tânăra se numeşte Diana Stancu şi este bună prietenă a Alexandrei Mateuţ, fiind o obişnuită a lumii mondene din Capitală.

Cei doi s-au cunoscut la celebrul Brasserie, acolo unde Diana şi-a serbat ziua de naştere şi, deşi femeile i-au tot dat târcoale lui Syda în acea seară, acesta nu le-a dat vreo şansă. Fostul soţ al Elenei Băsescu a făcut cunoştinţă cu sărbătorita serii şi a preferat să îşi petreacă seara în compania acesteia, după ce s-au împrietenit în toiul aniversării ei. Cu toate că ar fi putut să-şi găsească uşor o „înlocuitoare” pentru EBA, mai ales că este totuşi un bărbat atrăgător şi redevenit burlac, acesta a preferat să se concentreze pe creşterea superbilor săi copilaşi, Traian şi Sofia Anais,fiind sprijinit enorm şi de tatăl său, Bebe Ionescu.

Syda a părut să se simtă bine în compania noii sale amice, fiind pentru prima dată când „lasă garda jos” şi găseşte răgazul să mai ia un respiro de la atribuţiile, foarte plăcute de altfel, de tătic pentru cei doi micuţi. Mai multe detalii despre întâlnirea celor doi puteţi citi doar în noua revistă Ciao!, pe care o puteţi găsi la chioşcurile de ziare începând de astăzi! vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: