Vi10072022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Boc: Protestul romanilor fata de deciziile Guvernului este privit cu admiratie si respect in Comitetul European al Regiunilor (Grupul PPE)

PImage may contain: indoorrimarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost invitat de catre Grupul Partidului Popular European din Comitetul European al Regiunilor sa prezinte situatia politica din Romania si sa raspunda la intrebarile adresate.

"Cu respect fata de Romania si cetatenii ei, am prezentat deciziile unui guvern iresponsabil care a scos in strada sute de mii de romani. Un guvern care, prin deciziile sale, a afectat lupta impotriva coruptiei si i-a sfidat pe romani. Una a promis in campania electorala, altceva a incercat sa promoveze dupa ce a castigat alegerile. Si intr-o maniera sfidatoare si profund neconstitutionala.

Am precizat, de asemenea, ca Romania are o stare economica buna si investitiile sunt in siguranta.

Am avut placerea sa constat in interventiile alesilor locali si regionali din Uniunea Europeana respectul si admiratia acestora fata de poporul roman, pentru modul extrem de hotarat prin care a aparat si apara valorile democratiei si ale statului de drept!", subliniaza primarul Emil Boc.