Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Emoţii mari pentru Valentina Pelinel! Cristi Borcea se operează din nou

Se anunţă o zi grea pentru Cristi Borcea. Fostul şef de la Dinamo se pregăteşte să intre în sala de operaţii. Dezvăluirea a fost făcută chiar de iubita sa, Valentina Pelinel, în exclusivitate pentru "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Potrivit declaraţiilor făcute de Valentina Pelinel lui Cristian Brancu, Cristi Borcea se va opera mâine pentru a patra oară la menisc.

"Se operează pentru a patra oară la menisc. (...) Mâine, Cristian Borcea se operează, în rest, cu inima, perfuzii. Din punct de vedere medical, e totul complicat.", a spus Cristian Brancu în cadrul emisiunii "Agenţia VIP".

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul "Top Model România" și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: