Ma07052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Secretul teribil al iubitului Ilincăi Vandici! Doar prietenii apropiaţi ştiau acest lucru!

Andrei Neacșu, iubitul Ilincăi Vandici, ascunde un secret teribil, din trecutul său, pe care, până acum, tânărul crai de oraș a reușit să-l țină bine ascuns.

Andrei Neacșu a devenit personaj monden ca urmare a relațiilor sale amoroase cu Anda Adam, Andreea Tonciu și, acum, Ilinca Vandici. Cunoscut drept un tânăr foarte bogat și cu trecere la femeile de succes, Neacșu este caracterizat de cei care îl cunosc drept un băiat educat și discret, care nu a împrumutat nimic din comportamentul multor tineri cu bani din showbiz. Un apropiat al lui Neacșu a dezvăluit, pentru spynews.ro, că în spatele afaceristului de astăzi se află, de fapt, un copil foarte chinuit.

Sursa citată a dezvăluit că, în copilărie, părinții lui Andrei Neacșu s-ar fi confruntat cu o mulțime de greutăți, iar situația celui mic nu era deloc una roz. Viața acestuia s-ar fi schimbat, însă, radical, după ce tatăl său a reușit să cumpere un teren, înainte ca prețurile în zona Tunari, unde locuiesc aceștia, să explodeze, demers care ar fi marcat punctul de pornire pentru mai multe afaceri de succes. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: