Mie09282022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Ultima ora:
Back Sunteți aici:Home

Articole

Tatăl Nicoletei Luciu, speriat din cauza fiicei: «Își riscă sănătatea!»

Nicoleta Luciu, fostă Miss România, în 1999, s-a împrietenit la cataramă cu medicii esteticieni. Şi-a mărit bustul de două ori, şi-a reparat faţa cu botox şi cu acid hialuronic, iar mai nou şi-a bombat posteriorul. La aflarea veştii, tatăl ei o urechează, prin intermediul Click!

Nicoleta Luciu (36 de ani) trece prin chinuri groaznice pentru a-şi păstra eticheta de bombă sexy, lista operaţiilor şi a intervenţiilor estetice fiind lungă cât un cearşaf. Mai nou, doctorii i-au scos grăsime de pe coapse şi de pe burtă şi i-au depozitat-o în fese, pentru un fund de braziliancă. Iar în urmă cu cinci ani, după ce a devenit mamă a patru copii, Nicoleta a optat pentru implanturi mamare de 1,2 kilograme, pe care însă, în 2015, avea să le schimbe în Turcia, cu unele mai mici.

Ion Luciu a luat foc după ce a aflat că celebra lui fiică, fostă «Miss România», şi-a pus grăsime în fund, ca să-l aibă mai bombat

Disperarea fostei “Miss România” de a-şi păstra dimensiunile de fotomodel nu este însă deloc pe placul tatălui ei, Ion Luciu (60 de ani), care şi-a permis să o certe, deşi relaţia lor este pe butuci, din cauza pasiunii bărbatului pentru alcool: “E treaba ei, dar îşi riscă sănătatea. Sunt la modă silicoanele, dar nu prea înţeleg eu ce e cu nebunia asta cu operaţiile estetice”, ne-a spus acesta.

Nicoleta nu ţine însă cont de părerea părintelui său, căruia i-a adus grave acuzaţii, într-o emisiune tv: “Când locuiam cu tata, ne trezeam la 3 dimineaţa, ca să ne facem temele, pentru că tata nu ne lăsa să folosim curentul. Trebuia să ne facem lecţiile până se lăsa întunericul şi nu prea apucam, aşa că mă trezeam şi scriam la lumina lumânărilor”. Cândva aflată pe val în show-biz, Luciu duce lipsă  acum de contracte, prin urmare  speră ca noul look să vină la pachet şi cu un loc de muncă plătit regeşte. A debutat în televiziune în calitate de asistentă a lui Teo Trandafir, iar imaginea de bombă sexy avea să îi aducă şi şase pictoriale în Revista Playboy, dar şi reclame pe bandă, printre altele, la batoane de slăbit şi la un anume lac pentru parchet.
În prezent, aceasta păstrează legătura cu fanii prin intermediul Internetului, oferindu-le acestora reţete naturiste, inclusiv de pastă de dinţi: “Presărăm în palmă argilă albastră şi bicarbonat. Le amestecăm, apoi, umezim periuţa de dinţi, o trecem prin compoziţie şi ne periem dinţii aşa cum o facem în mod normal. Nu vă speriaţi dacă gustul şi senzaţia nu sunt tocmai plăcute, veţi trece repede peste asta imediat ce vedeţi rezultatul!”, a precizat diva. vezi mai multe...
sursa:click.ro

Stiri mai vechi: