Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

DELIA a împlinit 35 de ani şi a dat o petrecere de pomină! Vezi imaginile de la aniversarea cântăreţei

DELIA a împlinit 35 de ani şi a dat o petrecere de pomină! Vezi imaginile de la aniversarea cântăreţeiDelia este una dintre cele mai de succes cântăreţe din România, bucurându-se un public numeros, care o susţine şi o apreciază necondiţionat. Deoarece a avut un an aglomerat, cu multe concerte şi proiecte, vedeta şi-a luat o vacanţă bine meritată, iar noaptea trecută şi-a serbat ziua de naştere cu o petrecere de pomină, alături de soţul ei, dar şi de o mulţime de prieteni.

Petrecerea a avut loc în centrul vechi din Capitală, iar printre invitaţi s-au numărat Corina, Flick, Alina Eremia, Codin Maticiuc, care s-au bucurat alături de năstruşnica vedetă de o distracţie pe cinste. Delia a respectat tradiţia de anul trecut şi a ales o costumaţie ieşită din comun, folosind un ruj excentric pentru a completa look-ul rock.

Unii o adoră, alţii o contestă, însă este cert că Delia are una dintre cele mai bune voci autohtone şi munceşte pe brânci pentru tot ce a reuşit să facă din anii 2000, până acum. A cunoscut celebritatea ca jumătatea blondă a trupei N&D, iar apoi s-a reinventat constant, scoţând hit după hit. Chiar dacă mulţi nu-i “gustă” spiritul liber şi excentric, Delia îşi vede mai departe de viaţă, carieră şi căsnicia cu cel care îi este partener şi în afaceri, Răzvan Munteanu. vezi mai multe...
sursa:cancan.ro

Stiri mai vechi: