Joi12082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Sorin Grindeanu spune că va lua o decizie în privința ministrul Justiţiei, miercuri seară sau joi

Sorin Grindeanu spune că va lua o decizie în privința ministrul Justiţiei, miercuri seară sau joiPremierul Sorin Grindeanu a declarat că o decizie referitoare la ministrul Justiţiei, Florin Iordache, va fi luată miercuri seară sau joi, după adoptarea în Parlament a bugetului de stat pe 2017 şi după dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiate de PNL şi USR, relatează Antena 3.

„Am spus că o să treacă cele două zile în care se discută - în prima bugetul, în cea de a doua moţiunea de cenzură. E normal să rămână la dezbaterea moţiunii de cenzură, urmând ca miercuri seara - joi să ia decizia sau să iau decizia”, a precizat Grindeanu, luni, la Parlament, întrebat dacă a luat vreo decizie legat de ministrul Justiţiei.

El a confirmat că demisia ministrului Justiţiei este o variantă şi a completat - "sau demiterea".

Fiind întrebat dacă există varianta înlocuirii din funcţie a lui Iordache, premierul a spus: "Acum, în următoarele două zile, nu, dar, după aceste două zile şi după aceste etape pe care trebuie să le trecem în Parlament, sigur". El a confirmat că aşteaptă demisia ministrului Justiţiei şi a completat: "sau demiterea".

„Sigur, etape democratice, s-ar putea să fie înlocuit tot Guvernul dacă trece cumva moţiunea de cenzură”, a mai spus Grindeanu. vezi mai multe...
sursa:jurnalul.ro

Stiri mai vechi: