Vi09172021

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

T GYM SUPERFIT GAMES WINTER - competiția sportivă a iernii în Cluj, sambata 4 februarie 2017

•    T Gym SuperFit Games Winter va avea loc sâmbătă, 04.02.2017, începând cu orele 10:00 la sala de fitness T Gym din Cluj
•    Peste 30 de participanți se vor înfrunta de-a lungul a 3 probe de concurs
•    Premiile oferite de organizatori depășesc 2000 Euro

Cu dorința de a promova mișcarea și viața sănătoasă în rândul clujenilor, și nu numai, antrenorii sălii de fitness T Gym din Cluj au venit în 2015 cu ideea organizării unui altfel de concurs. Astfel s-a născut T Gym SuperFit Games.

T Gym SuperFit Games reprezintă o competiție ale cărei exerciții au la bază mișcări funcționale variate executate la intensitate mare, cu scopul de a testa rezistența cardiovasculară și musculară, forța, flexibilitatea, coordonarea, agilitatea, echilibrul și precizia participanților.

Ajunsă la ediția cu numărul 4, competiția va avea loc sâmbătă, 04.02.2017, la T Gym (str. Miko Imre, nr. 13, Cluj-Napoca), începând cu orele 10:00, concurenții urmând a fi împărțiți în categorii în funcție de sex.

Probele propuse sunt de nivel mediu, cuprinzând mișcări variate, de la exerciții cu propria greutate (de exemplu flotări) până la exerciții pliometrice (sărituri pe cutie) și ridicări de greutăți (thrustere, presă umeri).

"Obiectivul T Gym SuperFit Games este de a promova spiritul competitiv şi autodepășirea, antrenamentele funcționale personalizate în stilul T Gym, dar și conștientizarea beneficiilor lui și a sportului în general în viața cotidiană. În plus, concursul nostru oferă oportunitatea celor ce vor lua parte să interacționeze cu persoane care împărtășesc un stil de viață activ și sănătos.

După succesul avut anul trecut, la ediția pe echipe, acum vrem și trebuie să ridicăm ștacheta. Așteptăm la start peste 30 de pasionați de mișcare și sport. Le-am pregătit 3 probe în care își vor putea testa nivelul de fitness și stabili noi limite și obiective de depășit. Primele 2 le-am făcut deja publice, iar cea de-a treia se va afla abia înainte de start, la ședința tehnică.

Nu pot încheia fără să mulțumesc tuturor sponsorilor și partenerilor noștri pentru susținere", a declarat Tiberiu Băiță, unul dintre organizatorii T Gym SuperFit Games.
La final, cei mai buni 3 din fiecare categorie vor fi recompensați cu premii atât în bani, cât și în servicii sau produse. Cuantumul acestora depășește 2000 Euro.

T Gym SuperFit Games Winter, competiție ajunsă la a patra ediție, este un eveniment marca T Gym și se desfășoară cu sprijinul sponsorului principal Belgravia Residences, a sponsorilor Premiere M, Aerotravel, Hotel Gabriela, Multipower, Masaj Terapeutic Japonez Ramona Grozav, Sushi Cluj, Absolut Live, a partenerilor Outdoor4U, Winter Tour, De La Ferma Marius Bîcu și a partenerilor media C.I.A. Aerials, YTA Events, CityNapoca și I Like Cluj.