Mie10052022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Nicoleta știe cine e alesul și este de acord cu noua relație a Iulianei Luciu. Mezina iubește cu aprobare!

nicoleta_luciu_iuliana_luciuFosta asistentă tv a strigat în gura mare cât este de îndragostită. Iubitul său este încă ținut în secret. Nicoleta este de acord cu noua relație a Iulianei Luciu.

”Da! Sunt fericită. Dar nu cu cine credeți voi! Pentru prima dată după mult timp chiar simt că m-am îndrăgostit!”, s-a grăbit să anunțe Iuliana Luciu, în urmă cu câteva zile. Fosta asistentă tv nu a dat alte amănunte despre cel care i-a readus zâmbetul pe buze. Ea a sugerat, însă, subtil, că acesta nu este Ioan Niculae, afaceristul despre care s-a spus, la un moment dat, că are o relație cu aceasta.

Foarte discretă cu viața personală, Iuliana a decis să-și țină la secret iubitul, pentru ca relația să nu-i fie afectată sub nicio formă. Nicoleta, surioara cea mare, a aflat abia după ce Iulaiana făcut public anunțul că este îndrăgostită. Asta cu toate că ea este cea căreia îi împărtășete toate secretele. Iar aceasta știe mai bine decât oricine ce sfaturi să-i dea. Ei bine, dacă în perioada în care se vehicula că Iuliana se iubește cu afceristul din Brașov, mult mai în vârstă decât ea, Nicoleta nu i-a  împărtășit sentimentele. De data aceasta bruneta și-a dat acordul, chiar dacă încă nu l-a cunoscut personal pe bărbatul care o face fericită pe surioara sa mai mică.
Iubit mai tinerel decât Niculae

Noul iubit al Iulianei este, se pare, pe placul său, mai ales că este ceva mai tinerel, are o situație financiară bună, nu-i vedetă și, momentan, chiar se poartă frumos cu fosta asistentă tv. Aceasta, la rându-i, a renunțat, se pare, la planurile pe care și le făcuse de când și-a dat demisia de la ”Acces direct” și vroia să cucerească America. Iuliana își dorește acum o relație stabilă, cât mai liniștită.  În prezent, ea se află în vacanță cu noua sa cucerire. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro

Stiri mai vechi: