Lun08082022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Ce operație estetică ascunde Nicoleta Luciu. Și-a scos grăsimea din corp și și-a mărit fundul

EXCLUSIV Ce operație estetică ascunde Nicoleta Luciu Și-a scos grăsimea din corp și și-a mărit fundulCe operație estetică ascunde Nicoleta Luciu? Asta a fost întrebarea în momentul în care bruneta s-a fotografiat în cabinetul medicului estetician, dar a refuzat să spună ce intervenție a suferit. Operația încă nu a rămas prea mult timp secretă pentru că lumea știe tot și vorbește tot.

Nicoleta Luciu merită din plin titlul de ”Regina operațiilor estetice”. Aceasta nu a ascuns niciodată relația ei strânsă cu esteticienii și a îmbrățișat serviciile clinicilor de frumusețe aproape ca pe un stil de viață. Nu mai activează în domeniul public, dar încă este foarte preocupată de felul în care arată. Chiar săptămâna trecută a făcut o excursie cu scop… estetic la București. Probabil că, obligată de un contract barter, Nicoleta a postat o fotografie cu ea în cabinetul unui cunoscut chirurg plastician. Nu a negat că a suferit o intervenție dar, de data aceasta a evitat cu obstinație să spună ce anume.

Ce operație  estetică ascunde Nicoleta Luciu? Nu e la prima de acest fel

Potrivit apropiaților brunetei care a renunțat la lumina reflectoarelor din Capitală pentru a duce o viață tihnită, de familie, la Miercurea Ciuc, unde soțul ei își desfășoară activitățile profesionale, aceasta ar fi suferit o liposucție în cadrul căreia i-a fost colectată toată grăsimea de sub sâni și până la genunchi, grăsime care ulterior i-ar fi fost reinjectată în zona posteriorului.

Relația Nicoletei Luciu cu chirurgia estetică a început după sarcinile care au avut efecte devastatoare asupra trupului ei. Sânii care au făcut-o celebră au devenit istorie, iar Nicoleta a recurs la implanturi pe care le-a schimbat de mai multe ori. În plus, bruneta nu se află la prima liposucție, tendința ei de îngrășare, în ciuda stilul de viață sănătos adoptat în ultima vreme, fiind evidentă. Luciu a fost pacienta mai multor medici români și a unei clinici din Turcia. vezi mai multe...
sursa:libertatea.ro