Vi12092022

Last updateJoi, 16 Ian 2020 4pm

Back Sunteți aici:Home

Articole

Am aflat unde și când se căsătorește Andreea Bălan! Toate detaliile nunții vedetei cu George Burcea

Andreea Bălan a luat decizia cea mai importantă a vieții ei de până acum. Pentru că, după ce a negat cu vehemență faptul că va deveni mireasă, într-un final, vedeta s-a răzgândit și a acceptat să se căsătorească. Dar, evident, nunta ei va fi una atipică.

”Ne vom căsători pe plajă”, ne-a spus Andreea Bălan. Locul ales însă nu este unul deloc întâmplător. ”În luna martie vom merge într-o vacanță,m în Statele Unite. Eu merg acolo măcar o dată pe an ca să îmi încarc bateriile. Așa că am ales să mergem la Los Angeles, cu atât mai mult cu cât este și visul lui George să vadă acel loc. El, ca și mine, urmărea, când era mic, un serial și visa să ajungă aciolo, pe plajele din zona aceea. Așa că, am decis să îl ajut să își îndeplinească visul și, totodată, acolo ne vom căsători. Pentru că, da, o vom face, la apus de soare, privind oceanul, pe celebra plajă Sunset Beach”, ne-a spus Andreea Bălan, în exclusivitate.

În altă ordine de idei, cum vor pleca în State la începutul lui martie, cei doi vor petrece acolo și luna de miere. ”Dacă până acum mergeam să filmez videoclipurile la Los Angeles, de data aceasta voi petrece luna de miere acolo. Nu vom sta prea mult, vom petrece acolo vreo două săptămâni pentru că ne va fi dor de micuță, dar vom avea timp pentru noi”, ne-a mai spus vedeta.

Sunt logodiți de anul trecut
Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă. Andreea Bălan este cântăreaţă şi jurată în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", difuzată în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1. George Burcea este actor şi a apărut în mai multe videoclipuri, filme, dar şi piese de teatru.
Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. Vedeta s-a născut pe 23 iunie 1984, în Ploiești. vezi mai multe...
sursa:spynews.ro

Stiri mai vechi: